לעוגות אלה נהוג לקחת רינגים בקוטר 16-24 ס”מ ובגובה 10 ס”מ שיוצר רושם.
אם העוגה שלכם לא מיועדת למטרה זו, אל תתפתו לקחת רינג כזה, כי קשה לחתוך ולאכול פרוסה כה גבוהה…
עוגות חתונה ועוגות מיוחדות ישתמשו בגבהים מיוחדים כמו גובה 12.
מבחינת קוטר- אפשר לקחת כל קוטר בהתאם לבקשת הלקוח וכמות המשתתפים באירוע.
רק שימו לב לא לקחת קוטר קטן מדי שיצור עוגה צרה וגבוהה במראה צינור, ותהיה מאתגרת יותר לאפייה אחידה.
קטגוריות